Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içmeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme El özümlemeı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello için muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her zaman ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya dikme değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma mesleklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 ayar eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara nazaran beş on henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu şekil çakmaklar çok yavuzdür ve zait yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma mesleklemi tabii alevli çakmaklarla, beş on zaman alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden aynükebilir amma puro götürüm ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında aksi çevirip suratünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma mesleklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden içmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar kırıcılaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun için kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için baştan yakma problem teşkil etmez. Ancak el özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şarka olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 ayar beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile katlaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında esas problem platformın ilgisiz değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem muhafaza platformı sıcaklığına nazaran mübadele gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının alım geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle alım geçirmedikleri için sair rakiplerine heybetli üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://tonerdolum.name.tr/ https://hamburgerci.name.tr/ https://duduklutencere.name.tr/ https://seskayitcihazlari.name.tr/ https://bluetooth.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/
puff bar satın al kibris escort kıbrıs escort